maandag 8 augustus 2011

Nieuw Bestuur & Monográfica AEPME

De Spaanse rasvereniging AEPME heeft dus een nieuw bestuur. De aanloop naar de verkiezingen en de afgelopen Algemene Leden Vergadering waarop eea plaatsvond was nogal agressief, maar de eerste berichten uit Spanje luiden dat de overdracht van zaken en bevoegdheden keurig zijn afgehandeld. Dat is dan toch nog een 'happy end' ...

De vijfde in Spanje op de bus gedaan en vandaag in Nederland in de bus: de uitnodiging voor een Buitengewone Algemene Ledenvergadering. Al lezende realiseer je je hoe stereotype de overdracht wel moet lijken: de voormalige voorzitter Don Juan Carlos López González draagt de vereniging over aan de nieuwe voorzitter, Don Manuel Garrido Pérez ... Vanuit de Nederlanden is verschillend gestemd bij de verkiezingen, maar de onderlinge verhouding tussen de mastineros is daar niet op achteruit gegaan.

De BAL wordt gehouden de avond vóór de Exposición Monográfica Nacional. Elk jaar zo'n beetje het belangrijkste Mastín-evenement in Spanje zelf. De uitnodiging hiervoor werd meegestuurd. Zie hiervoor de foto's. Die uiteraard weer vergroot mogen worden :-).